Salam

Would like to thanx to all my dearest frenz who send me those lovely raya smsesss. Am terribly sorry for not replying any of those smsss, yet. Bz gilee aaa raya ni, sebab it's my turn to cook all those juadah raya la dis yr, my mom handed over to me the tugasan n tugasan mengemas rumah jugak, so my hands were full. Lagipon time raya kita kena bermaaf maafan kan, so maafkan daku wahai kwn kwn ku, luv ya all

I cooked rendang, kuzi ayam, making roti jala, pulut tapai, lemang, semuaaa tu dah habiss dah n x sempat nak snap snap gamba. Huhu

Ada la gamba biskut raya n some juadah raya yg sempat di 'photo' kan, will upload later k

I'm tiredd but still in raya mood, tahun depan tatau dpt jumpa lg ke tak kan


Selamat Hari Raya semuaaaa, minal aidil walfaizim