Salam



Selain dr asek duk main Farmville, setiap 2 jam i akan vote for Hanis Zalikha, thanx to google chrome, it's display ur history, make us easy to remember web mana yg kita nak masuk

Vote tau, dia tercalon dalam Nuffnang Regional Blog Awards

Korang dah vote tak tuk Hanis ni, esok dah date line tau, hehe

Apa kata kalau kite lihat kategori yg dipertandingkan dan pilihan sanubari i


- Best Blog shop

Semuanya dari luar, xde malaysia punya la, i vote for


sebab nagivationnya sgt simple dan web nyer pon loading sgt laju



- Best Entertainment blog

Seriously, i'm tied between


dan


x kisah la vote yg mana2 pon, asalkan vote yg malaysia punya, hehe



- Best Food blog

Kategori ni tatau mana satu nak pilih, i juz randomly klik la everytime nak vote, hehe, semuanya memuaskan hati la

Cuba tgk yg ni la




- Most influential blog

Hehe, ni kategori panas ni, i love/hate Xiaxue and Kenny Sia, tapi i have to vote for




- Best Parenting blog

Redmummy tergolong dlm kategori ni, oh god *fainted jap
hehe

Xtau la nak vote sape, tapi

Wifely step, nampak menarik je



- Best Fashion Blog

Ni selalu vote for

Bryan Boy la, he's the beast man

Blogger who sit at frontrow in fashion show n mingling with Dolce n Gabbana, memang harus vote dia la



- Best Travel blog

Tak kenal blog mana2, kenal yang ni jer, tu pon sebab dia ader kolum kat the star




- Best Original blog design

Banyak ni nak pilih ni, i voted for






- Best hidden gem

I love


blog dia sgt tenang n cute la, but sometimes i voted for




- Best Geek blog

Tatau la nak vote for sapa, hehe

Sapa sapa pon taram jer la, hehe



- Best celebrity blog

Hehe, ni la kategori yg Hanis dicalonkan, artis kah, tak kisah la, pepon dah nam setengah juta kali voted for her

Sekian terima kasih, hehe